guestbook

 

Hier kun je een berichtje voor ons achter laten.

  16 Responses to “guestbook”

 1. Ha die Karel, en Hans…..

  Wat goed man dat jullie nog actief bezig zijn met de band. Mooie optredens gedaan, dat pakt niemand meer van je af en natuurlijk op naar meer………..
  Ook wij van “Please Dont Touch” zijn nog steeds actief en op zoek naar nieuwe gigs.
  Wij hebben een nieuwe drummer, welke een goede verbetering is voor de band, en hebben inmiddels onze eigen oefenruimte en zanginstalatie waar ook de drums kan worden versterkt. Alles in eigen beheer zal ik maar zeggen.
  Veel lol voor jullie, en tot ziens zal ik maar zeggen.

  Johan….PDT.

 2. Hey,

  is het niet weer eens tijd om de site bij te werken? Wil niet zeuren hoor….maar ik mis nog wat foto’s…;)
  Ik heb nog gevraagd voor foto’s van het schuurfeest, ff afwachten of er iets komt.

  …wat waren die twee gitaristen weer goed zeg….niet normaal meer…;)

 3. Yo Ronnie, goed bezig met de site, zeg ik!

 4. Hey MIke,

  Als je onder The Music kijkt zie je ons volledige repetoire….. en hou de site in de gaten, we zijn druk aan het opnemen 🙂

 5. Leuke site hoor, wat spelen jullie zoal?

  ps: check

 6. wanneer is er weer een feestje?

 7. we wensen jullie fijne feestdagen en een goed 2011 met veel gezellige optredens.

 8. Mijn voorganger “Sixstring” heeft wss een typefoutje gemaakt….hij bedoelde natuurlijk “die kale BASguitarist….

  Geeft niet, kan gebeuren…maar dat het maar even duidelijk is…;)

  Ben trouwens benieuwd of jullie ooit nog een medley van Chuck Berry gaan spelen (met iig “oh Carol” en “Johnny B. Goode” achter elkaar.
  Zijn die trouwens niet geschreven door ene Robert Johnsson??

 9. He allemaal wat een geweldige coverband zijn jullie, vooral die kale guitarist is overweldigend goed. Wanneer kunnen we La Grange verwachten.

 10. Tja Sjors, je hebt helemaal gelijk. What can i say….

 11. Beste Ronald en de rest van de band,

  Waarschijnlijk is het erg lastig om de website bij te houden. (D’r gaat een hoop tijd inzitten, dus ik kan het je / jullie niet kwalijk nemen!) Kennelijk kijken niet veel mensen naar deze website. Ik ben nog steeds de enige, buiten twee bandleden om, die hier weer eens een berichtje drop. Maar toch…….. Waarom staat de Classic Rock night samen met “Line Out” in restaurant Poelzicht te Nieuwegein op za. 20-11-2010 nog niet bij de aankomende concerten geschreven? Of jullie willen alleen dat het bekend is bij insiders van de band of jullie willen voor een klein publiek spelen, dat er weinig publiciteit aangegeven wordt, hoewel het de plaatselijke huis aan huis krant met een een advertentie van Poelzicht zelf, al wel heeft gehaald.

  Met vriendelijke groeten,

  Sjors van Haarlem.

 12. Hey Sjors,

  Altijd leuk om van hardcore fans te horen. Over die playlist heb je gelijk, ik zal de website erop aanpassen. Een kopje ‘toekomstig’ en een kopje ‘afgekeurd’ met een leuk verhaal. Goed idee.

  En die foutjes zijn je vergeven, hoor. Maar nooit meer doen he 🙂

 13. Hoi mannen,

  Daar ben ik weer. Ik heb een domme fout gemaakt bij Joan Jett in het vorige bericht! Haar begeleidingsband heet natuurlijk niet “Heartbreakers”, maar “the Blackhearts”. En “the” ervoor was ik ook al vergeten er bij te schrijven. Als rockliefhebber moet ik dat toch wel weten! Kennelijk verward met het nummer “Heartbreaker” van Led Zeppelin en met de band “Heart”. Bij the Beastie Boys had ik bij “Fight For You Right”, het achterste gedeelte “To Party” weg kunnen laten, om een minder ernstige fout op te noemen.

  Bij leven en welzijn, ben ik er op za. 29-05-2010 weer bij met jullie concert op Harleykiedeedag.

  Nogmaals de groeten van Sjors van Haarlem.

 14. Hey mannen,

  Ik zie tot mijn verrassing dat ook ZZ Top’s La Grange het eventueel tot de setlist kan “schopen”, maar ik heb zo’n idee, dat dit nummer op de reserveplank ligt. Net als Joan Jett and Heartbreakers met I Love Rock ‘n Roll, evenals de Beastie Boys met Fight For You Right To Party. Ik benieuwd of deze nummers ooit een keer daadwerkelijk live gespeeld gaan worden, anders kan je ze net zo goed van je website afhalen. Of…. er een leuk verhaal bij vertellen op de website, dat het de intentie was om deze nummers ooit live te gaan spelen, maar om bepaalde redenen niet gespeeld kunnen worden. (Bijvoorbeeld: wegens teveel nummers in de setlist of ze zijn te lastig om te spelen of de interesse van de band in zijn algemeenheid ligt in andere nummers dan deze nummers of deze nummers zijn simpelweg niet gerepeteerd. Of….. verzin verder maar een reden waarom….) In principe heb ik helemaal geen bezwaar tegen jullie “musiclist”, maar dan moet je er wel nummers opzetten die je daadwerkelijk ooit 1 keer live speelt met publiek erbij. Als rockliefhebber ben ik uitermate tevreden met de (meeste) songs die wel in de setlist live worden gespeeld. Keep On Rocking, boys!

  Verder heb ik het idee dat jullie website niet echt druk wordt bezocht. Ik ben buiten de zanger en de bassist van de Family Jewels om, de eerste “buitenstaander” uit het publiek, die op jullie gastenboek een verhaaltje plaatst!

  Met vriendelijke groeten,

  Sjors van Haarlem.

 15. Ziet er dus gewoon heel goed uit!!!
  Moet wel zeggen dat de bassist het gemiddelde behoorlijk omhoog haalt hoor..;)

  Maarre…mijn complimenten!

 16. En dat ziet er dan zo uit

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)